2500 skruvar

Det går framåt med projekten. Sedan igår pågår terassbygget för fullt. 75 kvadratmeter terasslock skall det bli dom närmaste dagarna. Drygt 2500 skruvar som ska dras åt. Sen ska det handlas bikini(n). Och grill. Om bara sommaren återvänder vill säga. Lite kylslaget för grillar och bikinisar just nu.

Och från och med imorgon får jag äntligen ta i bruk grovingången som syns på sista bilden till höger. Bara en sån sak. Att kunna spola av smutsiga små barnstövlar med trädgårdsslangen som sitter precis bredvid dörren och få in barnen rena. Att slippa leran i tamburen alternativt spåret av lera som droppat på vägen från huvudingången till duschen när jag burit in barnen för att spolas av. Rena lyxlivet.

Annonser

4 thoughts on “2500 skruvar”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s