Sköna söndag

Som på beställning kom regnet inatt. Hela dagen idag har det fortsatt att falla ett mjukt sakta duggregn som vattnat vårt dammiga potatisland till gårdsplan där vi sådde gräs igår. En innesittardag då rå kyla biter i kroppen så att man skulle kunna tro att det är september om det inte vore för den spirande grönskan i träden.

Mingus har inte rört sig ur fläcken på hela dagen idag efter att ha hittat den perfekta sovplatsen. Ett badlakan som ramlat ner från kroken i tvättstugan och som samlar hetta från golvvärmen. Vi andra tog efter och drog stockar mellan ett och tre och Lova loppan som mådde dåligt och kräktes utan synbar orsak hela kvällen igår har nu återhämtat sig. Det har varit barnprogram och legobyggen. Och en ny inredningstidning som kommit ut på marknaden, med kanske det finaste hemmet nånsin i. Kolla in terassen, man dör ju litegrann av avundsjuka.

Bilderna går att klicka på för att få dem större. Jag ÄLSKAR idén med att lägga gatusten runt den öppna spisen istället för kakel(andra bilden, högra övre hörnet lilla bilden). En inredningsdetalj i min smak. Oväntat och vackert. Fast till och med jag skulle vilja ha lite mattor som bryter av måste jag erkänna. Hursomhelst, nya Sköna Hem Country Life levererar, det kommer att bli fler i min tidningssamling.

Annonser

4 thoughts on “Sköna söndag”

  1. Samma här, blev helt kär i tidningen! Och jo, man dör ju nog lite av att titta på terassen. Och havet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s