Vill ha

En sån här sänghimmel måste jag försöka knåpa ihop åt Elias till hans ljusblå-vita rum. Hur ljuvlig som helst! Den skulle passa perfekt och Elias skulle bli eld och lågor över att få sova ‘i en koja’. Synd att jag är usel på att sy, men en sån här ska jag väl kunna få till. Kanske. Bilden har jag tyvärr glömt var jag hittat.

Annonser

2 thoughts on “Vill ha”

  1. den där e nog inte alls svår att sy! 🙂 Bara du fixar själva ”ramen”, så är resten busenkelt. 🙂
    btw, lätt för mig att säga som är sömmerska… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s