Tove

Trött huvud, grus i ögonen och en bleknad krogstämpel på högra handen. Det var ett bra tag sen sist får jag väl konstatera. Tove var både bra och mindre bra beroende på vem man frågar. Överträffade mina förväntningar, levde inte upp till Magnus förväntningar. I alla fall snurrar hennes skiva på Spotify hos mig idag.

Rolig kväll hursomhelst med kiva människor, sprang bland annat på en hel drös andra bloggare, alltid lika roligt! Och nej, jag kände mig inte alls som en tant , där var till all lycka väldigt blandad ålder i publiken så jag var långt ifrån ensam med en ålder som inte börjar på en etta eller tvåa. Eller så var det dom där första Lonkerona på ett och ett halvt år som gjorde att jag kände mig så hipp och avslappnad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s