Slutet på ännu en skön dag

Jag vet inte om det är solen, våren och vitsipporna, eller det facto att Lova numera ammar högst två ggr per natt, men mitt humör och min ork är på kraftigt stigande nu just. Varje dag framskrider det lite i taget olika små projekt in- och utvändigt på huset och till och med barnens trots och bråk känns lättare att hantera än under dom mörka vintermånaderna.

Idag har vi bland annat hunnit med besök av en liten enmånaders tös och hennes mamma och på kvällen har jag spenderat lite kvalitetstid med min äldsta son på vår lilla runda där han cyklar och jag joggar, något som småningom håller på utvecklas till en trevlig liten vana som både han och jag uppskattar. Nu dags för film i soffan, min man har valt ut en film som heter The Lincoln Lawyer. Och egentligen spelar det inte nån större roll om den visar sig vara bra eller inte för jag klagar inte över att titta på Matthew McConaughey medan jag mumsar på  Marabous Non Stop choklad under ett par timmar.

2 kommentarer

  1. hemmamami · april 29, 2011

    Ja säg inte annat, Matthew McConaughey kunde man verkligen stirra på fast hela dagen! 🙂 Var filmen bra?

    • joanna · april 29, 2011

      Nej, inte särskilt. Eller, inte i min smak ska jag väl mera säga, lite för tråkig för mig, orkar inte längre med den typens rrättsväsendethrillers, känns som man sett en har man sett alla tyvärr. Men inte helt crap heller. Inte alls minnesvärd är väl bästa beskrivningen kanske. Vad tydlig jag är haha 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s