Tips på inredning på nätet

Det kom en till fråga:

Hej. Tycker att du har helt jätte fin inredningssmak och ni har det superfint där hemma hos er. Har du någo bra inspirationssidor på nätet som du vill dela med dig av? Vi har just köpt ett hus och det kliar i mina inredningsfingrar.

Sidor jag ofta besöker för inspiration är:  Sköna hem, där hittar man hur mycket som helst.  Taverne Agency, där man väljer galleries och sen kan klicka sig vidare till mängder med bilder från olika hem indelade enligt inredningsstil. Decorpad är ytterligare en sån sida med massor av snygga inredningsbilder. På Styleroom fyller man bara i tex ‘kök’ eller ‘vitt’ eller vad man nu gillar i sökfältet, så får man upp sida efter sida med fotoalbum från människors hem, här får man bara sålla lite mer för att hitta det riktigt fina bland allt det vanliga.

Inredningsbloggar finns det massor av. För den mer lantliga stilen kikar jag in hos Julias vita drömmar, Jordgubbar med mjölk, Ett hus i vitt, Helena Skarp och Biskopsgården med flera. För det mer avskalade och moderna söker jag mig till Peppar och vanilj, Inredningsgalen (som nu har flyttat men jag kikar in på gamla bloggen för bildernas skull) och Coco bland annat. Mitt bästa tips är att sen kolla in deras länklistor och klicka sig vidare därifrån. På Fabriken samlas inredningsbloggare i massor, där kan man välja och vraka bland härliga bloggar!

Ofta googlar jag också tex bara ‘inredning i vitt’ eller ‘lantligt och vitt’ eller ‘New England + inredning’ eller vad jag nu är ute efter och kollar images, därifrån klickar jag mig sedan vidare. Barnrum bla har jag hittat mycket inspiration till på det viset, googlat ‘Boy’s room’ tex så får man upp hur mycket som helst.

Utöver det så får ni gärna begära önskeinlägg här hos mig om det är nåt särskilt ni vill jag ska blogga om i inredningsväg! Har vi inte nåt fint att bjuda på hos oss på just det temat så kan jag alltid samla ihop lite inspiration från nätet till ett inlägg.

Hoppas tipsen hjälper!


2 kommentarer

  1. Housewife · mars 30, 2011

    Oj tusen tack att du tog dig tid att svara så utförligt! Jag visste att det skulle löna sig att fråga dig 🙂

    • joanna · mars 31, 2011

      Kiva om jag kunde vara till hjälp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s